Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

3 redenen waarom je een kussengevecht moet houden met je kinderen

Stel je eens voor: Het is zondagmorgen. Eigenlijk heb je nog geen zin om op te staan, want je ligt nog zo lekker in je warme bed. De kinderen zijn helaas al wakker dus uitslapen is er niet bij. Je probeert het opstaan nog wat uit te stellen terwijl de kinderen op bed spelen. Dan gooit je zoon een kussen naar zijn zusje toe. Zij pakt ook een kussen en voor je het weet rollen ze lachend over het bed. Je hebt nu twee keuzes. Mee doen, of zorgen dat ze ermee stoppen. Lees hieronder de redenen om tóch mee te doen met het kussengevecht.

Een sterke band

Jullie doen het samen en dat maakt het extra leuk. Kinderen spelen graag samen met hun ouders, maar we hebben hier in het dagelijks leven niet altijd tijd voor. Als je wat vaker bewust tijd maakt om samen met je kinderen te spelen, leren ze hier niet alleen veel van, maar het versterkt ook jullie band. Je kunt samen met blokken spelen of een puzzel maken, maar soms moeten kinderen even hun energie kwijt. Als het buiten koud is, willen je kinderen misschien niet graag buiten spelen. Een kussengevecht is een leuk alternatief om even wat stoom af te blazen.  

Perfect tegen stress

Allereerst word je er vrolijk van. Geef toe, je vindt het waarschijnlijk ook leuk om te doen. Je kinderen vinden het ook leuk dat papa of mama mee doet en het gelach werkt aanstekelijk. Voor je het weet hebben jullie allemaal de slappe lach. Een kussengevecht is een goede manier voor de kinderen om wat van hun energie kwijt te raken, maar voor jezelf is het ook een goed middel tegen stress.

Lekker stout doen

Weet je wat een kussengevecht extra leuk maakt voor kinderen? Het is spannend en een beetje stout. Eigenlijk mag het niet en juist dat idee maakt het voor kinderen zo leuk om te stoeien en met kussens te gooien. Zeker als volwassenen mee doen. Onze tip? Laat je eens lekker gaan en ga het kussengevecht aan met je kinderen. Je zult zien dat het hartstikke leuk is.

 

In een wereld
van slapende merken zijn wij klaarwakker.

Het is onze missie om mensen te helpen om meer uit het leven te halen door ze een goede nachtrust te bieden op ’s werelds beste matras. Om mensen met een lach hun bed uit te laten stappen en de dag vol energie te leven. Daar doen we het voor. Vandaar dat het merk Kingaru volledig in het teken staat van ‘Recharge for life’: letterlijk het opladen voor het leven. Om vandaag met alle rust af te sluiten en morgen energiek opnieuw te beginnen.

Lees ons verhaal