Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

7 redenen waarom een Kingaru matras een goede aankoop is 🌙

Een Kingaru matras bestel je eigenlijk net zo gemakkelijk online als een pepperoni pizza van Dominos. Ondanks dat het bestelproces vergelijkbaar is, begrijpen we dat je voor het bestellen van een matras iets meer overtuiging nodig hebt dan bij een pizza. Daarom geven we je zeven redenen waarom je geen spijt zult krijgen als je online je Kingaru matras aanschaft.

1. Word uitgerust wakker

We brengen een groot deel van ons leven in bed door. Het is dus belangrijk dat een matras comfortabel ligt en dat je er lekker op kunt slapen. Dit kan met het matras van Kingaru. Het matras is opgebouwd uit vijf verschillende schuimlagen. Deze lagen zorgen voor gezonde vering en vormen zich naar de contouren van je lichaam om druk te verlichten. Daarnaast zorgt de combinatie van schuim en een latex feel bovenlaag voor verkoeling tijdens het slapen. Hierdoor slaap je lekker en word je uitgerust wakker.

2. Geschikt voor iedereen

Het Kingaru matras is geschikt voor iedereen. Ons matras is verkrijgbaar in verschillende maten en er is dus een matras voor iedere leeftijd of leefsituatie, van kinderbed tot kingsize. Door de materialen die wij gebruiken, is het matras geschikt voor elk lichaamstype en gewicht. Het matras is geschikt voor mensen met allergieën en astma, want door het gebruik van schuim is het matras anti-allergeen en maken bacteriën en huisstofmijt geen kans.

3. Lekker liggen zonder gekraak

Samen slapen klinkt leuk en gezellig tot je partner zich omdraait en je een elleboog in je gezicht krijgt. Met het Kingaru matras is dit verleden tijd. De stevigheid van de schuimlagen zorgen ervoor dat dat je allebei lekker ligt, maar niet naar elkaar toe rolt. Je hebt met het Kingaru matras nooit meer last van gekraak en gepiep wanneer je in bed ligt. Dat is fijn. Je ouders, kinderen of huisgenoten hoeven tenslotte niet alles van je te weten.

4. Je bent zo klaar

Het bestellen en uitpakken van een nieuw matras hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Met het Kingaru matras is het zo geregeld. Het bestellen van een matras kost ongeveer 60 seconden. Je nieuwe matras wordt daarna binnen één á twee dagen bij je thuis afgeleverd. Vanaf dat moment kun je snel genieten van je nieuwe matras. Het kost ongeveer vijf minuten om je Kingaru matras uit te pakken en binnen vijftien minuten is het matras klaar om erop te slapen. Het opzetten van een goede nachtrust neemt uiteindelijk dus minder tijd in beslag dan een aflevering van je favoriete serie kijken op Netflix.

5. Bestellen is simpel

Voor ons matras hoef je de deur niet uit. Je plaatst een bestelling via onze website. Eigenlijk is het net zo simpel als het bestellen van een pizza. Klik op de maat van het matras dat je nodig hebt, vul je gegevens in en wij doen de rest. Je kunt het matras lekker thuis uitproberen zonder dat je gestoord wordt door verkopers of andere klanten.

6. De ideale combinatie

Wij vinden de kwaliteit van jouw nachtrust belangrijk, maar je hoeft met teakhouten bedframes niet in te leveren op de uitstraling van je slaapkamer. Je hebt de keuze uit het lage bedframe Nero of het tijdloze Kino. De combinatie van het Kingaru matras met het Nero of Kino beframe zorgt voor optimale ventilatie en luchtcirculatie. Wist je trouwens dat wij ook kussens verkopen bij Kingaru? Je kunt dus alles in één keer bestellen.

7. Overtuig jezelf

Ben je nog niet overtuigd? Dan zit er nog maar één ding op. Je zult het Kingaru matras nu toch echt zelf moeten uitproberen. Dat kan zonder dat je risico loopt. Je kunt het matras namelijk 100 nachten gratis thuis uitproberen. Zo ervaar je zelf hoe een goede nachtrust voelt. Vind je het matras écht niks (wat wij absoluut niet verwachten), dan kun je het matras zonder gedoe retourneren en staat het geld binnen enkele dagen weer netjes op jouw bankrekening.

 

 

In een wereld
van slapende merken zijn wij klaarwakker.

Het is onze missie om mensen te helpen om meer uit het leven te halen door ze een goede nachtrust te bieden op ’s werelds beste matras. Om mensen met een lach hun bed uit te laten stappen en de dag vol energie te leven. Daar doen we het voor. Vandaar dat het merk Kingaru volledig in het teken staat van ‘Recharge for life’: letterlijk het opladen voor het leven. Om vandaag met alle rust af te sluiten en morgen energiek opnieuw te beginnen.

Lees ons verhaal