Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Kingaru’s big 5: Droombestemmingen

Wij vinden dromen belangrijk, zowel in je bed als in het leven. Op deze mooie wereld zijn er genoeg droombestemmingen waar je ‘s nachts over fantaseert of direct naartoe kunt vliegen. Kingaru heeft een lijstje met prachtige droombestemmingen opgesteld waar je met open ogen kunt dromen.

#5 Luang Prabang, LAOS

Luang Prabang staat nog vol met oude gebouwen en authentieke tempels. De sfeervolle stad was vroeger een Frans kolonie en dit zie je in de architectuur en bakkerijen met croissantjes terug. Het hoogtepunt tijdens een bezoek aan Luang Prabang zijn de Kuang Si watervallen, die 30 kilometer van de stad af liggen. De watervallen behoren tot de mooiste van heel Azië. Geniet van het prachtige uitzicht of neem een duik in het (koude) water, het is bijna alsof je droomt als je hier bent.

#4 Maui, HAWAÏ

Een andere bestemming die vaak als paradijselijk wordt beschreven is Maui, het op één na grootste eiland van de Amerikaanse staat Hawaï. Het eiland bestaat uit twee vulkanen die het eiland zijn uiteindelijke vorm hebben gegeven. Op Maui kun je je uitleven als surfer op de golven, watervallen bezoeken, wandelen over lavastromen en hiken door bamboebossen. Een hoogtepunt van het eiland is de ‘Road to Hana’. Een indrukwekkende route van 83 km naar het pittoreske dorpje Hana. De weg bestaat uit 620 bochten en 59 bruggen (waar soms maar één auto tegelijk over kan) die je langs regenwouden, klaterende watervallen, ruige zee en andere bijzondere natuurverschijnselen leidt. Langs de weg zijn diverse uitkijk- en stoppunten zodat je verder de natuur in kunt lopen op zoek naar bijvoorbeeld het zwarte zandstrand.

#3 Zakynthos, GRIEKENLAND

Een droomplek die wat dichterbij huis ligt, is Zakynthos. Het vakantie eiland heeft een prachtige groene natuur en een kraakheldere blauwe zee met indrukwekkende steile rotsformaties. De exotische stranden zijn ideaal voor een weekje rust en romantiek. Voor een actievere activiteit kun je het beroemde scheepswrak Navagio bezoeken of op zoek gaan naar de Caretta-Caretta zeeschildpadden. Van Mei tot en met Augustus zijn die hier volop te vinden. Zakynthos is een perfecte plek om weer op te laden voor het jaar.

#2 Ubud, BALI

Ubud ligt middenin het Indonesische eiland Bali en staat bekend als culturele en spirituele bestemming. Als je rondloopt in het dorp is het net of je in een Indonesische droom terecht bent gekomen. Op iedere hoek van de straat staan prachtige tempels en hippe tentjes wisselen af met indrukwekkende rijstvelden. Bezoek het bekende Monkey Forest, waar je wilde apen van dichtbij kunt bekijken of huur een scooter om de omgeving te verkennen. Binnen no time zul je bij de Tegalalang rijstvelden aankomen voor de mooiste rijstvelden van heel Bali. Geniet van de natuur, schiet een aantal indrukwekkende groene foto’s of vlieg over de rijstvelden met een mega grote schommel. Gegarandeerde droomstof!

#1 Bora Bora, FRANS-POLYNESIË

Een van de beroemdste bountybestemming is toch wel Bora Bora. Het eiland ligt in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika en stelt niet teleur als een van de mooiste plekjes op aarde. De turquoise lagune, palmbomen en witte zandstranden zorgen voor een onvergetelijke indruk. Relax op het strand of ontdek de onderwaterwereld tijdens een dagje snorkelen. Bora Bora is een populaire bestemming voor huwelijksreizen en koppels maar let wel op dat dit een dure droombestemming is. Het eiland is een combinatie van extreme luxe en prachtige natuur. Op een plekje zoals dit, is het leven een droom.

#0 Eigen bed, THUIS

Dromen doen we toch het meest in ons eigen bed. Laat je droom in vervulling gaan en kies een van de vijf prachtige bestemmingen. Dan wensen wij je een fijne vakantie of gewoon fijne nachten toe. Een droombestemming is tenslotte perfect om de nacht door te brengen. Moeite met inslapen? Je kunt nu 100 dagen proefslapen op het Kingaru matras wat zich aan je lichaam aanpast. Dat wordt een wereldreis van je dromen. Slaap lekker!

In een wereld
van slapende merken zijn wij klaarwakker.

Het is onze missie om mensen te helpen om meer uit het leven te halen door ze een goede nachtrust te bieden op ’s werelds beste matras. Om mensen met een lach hun bed uit te laten stappen en de dag vol energie te leven. Daar doen we het voor. Vandaar dat het merk Kingaru volledig in het teken staat van ‘Recharge for life’: letterlijk het opladen voor het leven. Om vandaag met alle rust af te sluiten en morgen energiek opnieuw te beginnen.

Lees ons verhaal