Het product is succesvol aan uw winkelwagen toegevoegd

Het Beste Matras.

Het beste matras
ontstaat niet 'zomaar'

Wat begon als een persoonlijke zoektocht naar een goed matras, eindigde in een obsessie voor stoffen, materialen en technieken. In een jaar tijd testten we vrijwel ieder vindbaar matras en kwamen we in een wereld terecht vol onduidelijkheid en marketingpraat.

We sliepen op dikke matrassen, dunne matrassen, dure matrassen, goedkope matrassen, matrassen gemaakt van schuim, veren of een combinatie daarvan. Kortom: alle denkbare materialen of combinaties, wij hebben erop gelegen.

We hebben goed geslapen, slecht geslapen en in sommige gevallen zelfs vrijwel niet geslapen. Maar wat het ons allemaal heeft opgeleverd is inzicht, duidelijkheid en een geheel eigen besef van kwaliteit.

In een wereld van slapende merken zijn wij klaarwakker.

Ruim één derde van ons leven brengen we door in bed. Er is letterlijk geen ander product dat we vaker gebruiken dan ons matras. Slapen zit in de kern van ons bestaan. Zonder een goede nachtrust hebben we niet de energie die we nodig hebben om alles uit onze dag te halen. Daar zijn we ons bij Kingaru Sleep heel bewust van.

Daarom hebben wij een heldere missie: mensen te helpen méér uit het leven te halen door een goede nachtrust te bieden op ‘s werelds beste matras. Om mensen met een lach hun bed uit te laten stappen en de dag vol energie te leven. Daar doen we het voor. Vandaar dat het merk Kingaru volledig in het teken staat van ‘Recharge for life’: letterlijk het opladen voor het leven. Om de dag in volledige rust af te sluiten en morgen energiek aan een nieuwe dag te beginnen.

Samen mét onze
slapers ontwikkeld

Wij staan op scherp, luisteren altijd naar onze slapers en staan altijd open voor feedback. Om het beste matras te ontwikkelen lieten we mensen in alle maten, vormen, smaken, kleuren en in verschillende levensfases proefslapen.

Op basis van hun feedback ontwikkelden we verder. Het resultaat? Een matras getest en doorontwikkeld door voor en door slapers wereldwijd. En daarom durven wij gerust te garanderen dat wij het beste matras ter wereld hebben.

Het beste matras hebben we al

Daarom kunnen wij ons volledig toeleggen op het leveren en blijven verbeteren van onze service. Aan de ene kant doen wij dit door ons te focussen op het zijn van een echt mensen-merk en aan de andere kant door een sterke grip op het productie-, aankoop, sourcing en logistiekproces. Dit is volgens ons de enige manier om klanten létterlijke van A-tot-Z de beste service te laten ervaren. Wij staan open voor iedere suggestie!

Geen industrialisering maar vanuit het hart en met passie voor het leven.

Wij geloven niet in grote ketens met dure warehousing, showrooms en stilstaand personeel. Daarom bij ons geen massa productie, maar werken vanuit het hart en met passie voor het leven. Dat is wat ons beweegt en richting geeft aan de keuzes die wij als organisatie maken. Recht vanuit het hart, in plaats vanuit de portemonnee.

  • Geen grote ketens
  • Geen dure opslag
  • Geen showrooms

We doneren
geretourneerde matrassen

Wij doneren geretourneerd matrassen aan non-profitorganisaties die deze goed kunnen gebruiken. Op deze manier bieden wij het matras een nieuw ‘leven’ en zorgen wij ervoor dat een goede nachtrust niet alleen is weggelegd voor diegene die het kunnen betalen.

Interesse om deel te nemen? Contacteer ons

Onze wildste dromen

Ook wij zijn slapers en dromers. Wij denken groot en doen er alles aan om de wildste dromen uit te laten komen. We willen wereldwijd een positieve impact maken op de nachtrust van mensen. Daarom willen wij stad voor stad en land voor land de wereld veroveren met het onze producten. En we zijn pas klaar als de prinses op de erwt een goede nachtrust heeft gehad!

Onze ambities

Onze ambities reiken verder dan enkel het ontwikkelen en produceren van matrassen, kussens en bedframes. In de toekomst zien wij onze productielijnen uitbreiden naar alles wat te maken heeft met bedden en slapen. Denk hierbij aan beddengoed, dekens en zelfs geïntegreerde technologische toepassingen, zoals connected slaap apps.

Gezichten achter Kingaru

In een wereld
van slapende merken zijn wij klaarwakker.

Het is onze missie om mensen te helpen om meer uit het leven te halen door ze een goede nachtrust te bieden op ’s werelds beste matras. Om mensen met een lach hun bed uit te laten stappen en de dag vol energie te leven. Daar doen we het voor. Vandaar dat het merk Kingaru volledig in het teken staat van ‘Recharge for life’: letterlijk het opladen voor het leven. Om vandaag met alle rust af te sluiten en morgen energiek opnieuw te beginnen.

Lees ons verhaal